Прес-центр1 липня 2019, 08:07

Старобільське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Луганській області інформує щодо участі у відбірних регіональних змаганнях VII Всеукраїнської спартакіади «Сила духу»

Старобільське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Луганській області повідомляє, що                       20 червня 2019 року на базі Комунальної  установи  «Луганський обласний  фізкультурний центр» Олімп» у м. Кремінна Луганської області  відбулися відбірні регіональні змагання VII Всеукраїнської спартакіади «Сила духу».           Важливість цього спортивного заходу важко переоцінити, адже спартакіада, що вже стала традиційною загальнодержавною подією – це крок до кращого життя без жодних обмежень для людей, які травмувалися на виробництві  чи отримали професійне захворювання.

Команда  Старобільського  району змагалася у шести видах спорту:

шахи, дартс, бомбаскет, армспорт, настільний теніс, гирьовий спорт.  

У командній першості з дартсу старобільчани здобули Ш місце, в особистій першості  Нещерет В. О. зайняла II місце серед жінок у змаганнях з дартсу, Федішин М. О. посів III місце у змаганнях з гирьового спорту у ваговій категорії понад  90 кг.,  Нємічев  М. Ю. виборов  Ш місце у змаганнях з гирьового спорту у ваговій категорії до 80 кг.

Висловлюємо  подяку всім учасникам змагань.