Прес-центр16 липня 2022, 18:07

Старобільська районна державна адміністрація систематизує потреби у житлі переселенців з зони окупації – додано форму для заповнення

Проводиться анкетування жителів регіону, які внаслідок дій російського агресора покинули свої домівки, перемістилися на територію, підконтрольну Уряду України, та набули статус внутрішньо переміщених осіб.
«Ми узагальнюємо потреби у необхідності надання тимчасового та постійного житла нашим переселенцям. Схожі дані збирають і місцеві органи влади Луганщини. Перед тим, як стукати у двері Кабміну та Парламенту, варто мати на руках обґрунтовану пропозицію для змін у законодавстві і розподілу видатків держбюджету. До прикладу, скільки наших жителів зі статусом ВПО мешкає і залишиться мешкати в Україні, де саме, та де бажає жити, допоки міста та села Луганщини очищатимуть від окупанта та відновлюватимуть. Визначимось із обсягами, пріоритетними категоріями і будемо реалізовувати вже конкретні заходи», – акцентував начальник обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.
Форма за посиланням заповнюється лише однією повнолітньою особою однієї родини:
https://docs.google.com/forms/d/1EZanvTsw-5CelBa0mRxWfxBxSSC9LUxLbLcIvtGxcGs