Прес-центр16 жовтня 2019, 18:10

Старобільщину відвідав Олександр Терещенко, заступник Міністра у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України

15 жовтня заступник Міністра у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Олександр Терещенко  з групою ветеранів перебував у Старобільському районі. Візит розпочався із засідання «круглого столу» за участю керівництва району та міста, ветеранами АТО району на тему «Стан реалізації Програм соціального захисту ветеранів АТО». В ході засідання ветерани, представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування обговорили з Олександром Терещенко найпроблемніші питання, які існують у районі: соціальний захист, проблеми житлового забезпечення, патріотичне виховання молоді, психологічна реабілітація ветеранів, допомоги сім’ям загиблих ветеранів АТО тощо. Заступник міністра вислухав усі запитання, пропозиції та прохання, і завершуючи засідання «круглого столу» зазначив, що всі питання про які йшла мова з ветеранами АТО, буде в обов’язковому порядку розглянуто Міністерством в межах компетенції.

Також, цього дня, делегація ветеранів АТО на чолі з заступником Міністра Олександром Терещенко відвідали міський цвинтар, де заховані воїни АТО. Був проведений молебень за загиблими, за Україну з нагоди Дня захисника України. До Хреста Героям, які віддали життя за Україну та до могил невідомих захисників України поклали квіти.