Прес-центр18 жовтня 2019, 10:10

Старобільщина сумує за загиблим Захисником України

Колектив Старобільської райдержадміністрації глибоко сумує з приводу загибелі уродженця Старобільського району Криля Степана Валерійовича, який віддав своє життя, захищаючи цілісність, суверенітет та незалежність української держави в зоні проведення ООС 16 жовтня 2019 року у с. Водяне Донецької області.

Степан Валерійович народився 14.12.1992 року в с. Байдівка. У 2010 році закінчив Ірмінську обласну спеціальну загальноосвітню школу-інтернат, у 2012 – Щастинський професійний ліцей. З 2015 року захищав Україну у складі 36-ї окремої бригади морської піхоти ім. контр-адмірала Михайла Білинського у званні старшого матросу.

Нехай світлі спогади про  захисника України, який до кінця виконав військовий та громадянський обов’язок перед Батьківщиною та українським народом, назавжди залишиться у серцях вдячних земляків. Вічна пам’ять українському  воїну!

19 жовтня 2019 року в Старобільському районі оголошено днем трауру. Панахида за загиблим почнеться о 10:00 годині в храмі с. Байдівка , після цього відбудеться переїзд з тілом загиблого для прощання на центральній площі міста о 12:00 годині та переїзд для поховання на військове кладовище міського цвинтаря с. Чмирівка, яке відбудеться о 12:30.

Взяти участь у вшануванні пам’яті героя запрошуються всі бажаючі. З огляду на траурний день Старобільська райдержадміністрація нагадує про необхідність приспущення державних прапорів або закріплення на них траурних стрічок в місцях їх розміщення.