Прес-центр5 липня 2019, 14:07

Стан розгляду звернень і запитів на інформацію в Старобільській місцевій прокуратурі Луганської області за І півріччя 2019 року

Упродовж першого півріччя 2019 року до Старобільської місцевої прокуратури Луганської області надійшло 344 звернення, з них 17 дублікатів.

З питань досудового розслідування надійшло 119 звернень, з питань представництва інтересів громадян та держави у суді – 2, з питань участі у кримінальному проваджені в суді – 4, про права дітей – 2, з питань додержання законодавства при виконанні рішень судів та інших органів – 3, з питань нагляду за додержанням кримінально-виконавчого законодавства – 1, з питань надання міжнародної правової допомоги       та з кадрових питань звернення не надходили, з інших питань – 213.

Більшість звернень надійшло від громадян – 331, від юридичних осіб – 13.

Значна кількість звернень надійшла до органів місцевої прокуратури поштовим зв’язком – 161, електронною поштою – 30, 20 – надійшло на телефон «гарячої лінії», на особистому прийомі – 133.

За результатами розгляду звернень, на 119 – надано роз’яснення, для розгляду до інших відомств направлено – 180, залишено без розгляду – 18,  направлено іншим  прокурорам – 6, виключено з обліку звернень –  2, задоволено – 1, повернуто заявнику – 13, відхилено – 4, 1 – приєднано до кримінального провадження ( у якому надано роз'яснення).

В приміщеннях місцевої прокуратури відповідно до вимог чинного законодавства наявний інформаційний стенд на якому розміщено графік особистого прийому громадян. Відомості на інформаційному стенді постійно оновлюються.

Старобільською місцевою прокуратурою розглянуто 4 запити на інформацію, 3 - надіслано іншим розпорядникам інформації. За результатами розгляду надано інформацію на 3 запити, на 1 -  роз’яснення. Відомості з питань досудового розслідування  запитувалися у 1 випадку, з кадрових питань – у  2, з інших питань – у 4. Більшість запитів надійшло від громадян - 6. Від засобів масової інформації отримано 1 запит. Всі запити надійшли до Старобільської місцевої прокуратури поштовим зв’язком.

 

 

Прокурор Старобільської

місцевої прокуратури                                                                                           К. Олійник