Прес-центр28 липня 2017, 14:07

Справедливе покарання у вигляді 6 роківпозбавленняволі з конфіскацією майна за збут особливо небезпечнихнаркотичнихзасобів

    Старобільською місцевою прокуратурою підтримано державне (публічне) обвинувачення у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовина або їх аналогів).

    Розслідуванням встановлено, що у жовтні 2016 року перебуваючи на ділянці місцевості в м. Рубіжне Луганської області, маючи умисел на незаконне придбання, виготовлення, зберігання, перевезення, передачу в місця позбавлення волі особливо небезпечних наркотичних засобів, мешканець міста Рубіжне зірвав частину дикоростучої рослини коноплі та в подальшому, подрібнивши її та висушивши, зберігав у себе за місцем мешкання. Продовжуючи свій злочинний намір в березні місяці поточного року прибув до міста Старобільськ та передав на ім’я ув’язненого паперовий коробок, у якому було виявлено та вилучено особливо небезпечний наркотичний засіб, обіг якого заборонено - канабіс, та скляний флакон з прозорою рідиною, яка містить у своєму складі наркотичний засіб, обіг якого обмежений – метадон.

    Вироком Старобільського районного суду мешканця міста Рубіжневизнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст.307 КК України та призначено покарання у вигляді шести років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Старобільська місцева прокуратура