Прес-центр14 вересня 2021, 10:09

Спорт для всіх: В Новопсковській громаді відбувся черговий етап Чемпіонату України з футболу серед жінок та святкування Дня фізичної культури і спорту

11 вересня в Новопскові уже вдруге в цьому році на стадіоні «Будівельник» відбулося продовження ігор Чемпіонату України з футболу серед жінок 2020-2021. Грали жіночі футбольні команди «Шахтар» (Донецьк) та «Кобра» (Білокуракине). Ця подія співпала із святкуванням в Новопсковській громаді Дня фізичної культури і спорту.

З такої чудової та в той же час важливої нагоди на стадіоні зібралося чимало вболівальників, молоді громади.

Під час гри команди продемонстрували свої награні схеми, фірмові прийоми, цікаву та захоплюючу гру. Перемогла команда "Шахтар" (Донецьк). Футболістки раділи разом з вболівальниками.

Із привітальним словом з нагоди спортивного свята до спортсменів та всіх присутніх звернулася Світлана Слюсарєва, перший заступник Новопсковського селищного голови. Це свято наповнене особливим змістом, адже символізує силу і витривалість, мужність та красу, а найголовніше — популяризує здоровий спосіб життя. Спорт і фізична культура для людини є надійним джерелом енергії, гарного настрою і оптимізму. «…Здорова молодь – це майбутнє нашої країни...»,- зауважила Світлана Слюсарєва.

За вагомий внесок у розвиток і пропагування фізичної культури і спорту в громаді, високі спортивні досягнення та з нагоди святкування Дня фізичної культури та спорту почесними грамотами були відзначені кращі спортсмени, тренери – викладачі, ветерани спорту та спонсори.

Подарунком для учасників свята та глядачів стали танцювальні та пісенні номери від творчих колективів і солістів Новопсковської громади.

Тож всі учасники цього веселого спортивного свята залишилися в чудовому настрої та очікуванні наступних змагань і нових спортивних подій. Цей день приніс усім цікаві враження та неповторні емоції, розуміння того, що спорт в Новопсковській громаді не на останньому місці.