Прес-центр13 травня 2019, 16:05

«Щаслива родина – міцна країна»

11 травня відбувся районний Фестиваль сім’ї «Щаслива родина – міцна країна» з нагоди Міжнародного Дня сім’ї та Дня матері. Розпочався він з параду дитячого транспорту та привітальних слів начальника управління культури, національностей та релігій Луганської ОДА Аліни Адамчук та заступника голови Старобільської РДА Олени Григоренко, яка започаткувала цей фестиваль. На центральній площі міста відбувалось багато цікавого, діяли дитячі зона з цікавими конкурсами та подарунками, майстер-класи, зони краси та фотозона. 
А презентація родин- учасників фестивалю проходила у районному Будинку культури ім. .Т.Г. Шевченка. Сценічні виступи сімей Сивоконь (Підгорівська ЗОШ), Шовкопляс (Старобільська гімназія), Чучман-Карпуніни (районний Будинок культури ім.Т.Г.Шевченка), Похилько (районний Будинок культури ім. Т.Г. Шевченка) були цікаві та оригінальні. А коли родини готувались до творчих завдань на сцені проходило дефіле родинного одягу в одному стилі – «Family look» та розіграш лотереї для глядачів.
Дипломи, квіти та грошові призи отримали всі чотири сім’ї, завдяки підтримці спонсорів свята. 
Дякуємо за підтримку: 
приватному підприємцю мережі магазинів «Виноград» Юлії Озкан,
приватному підприємцю магазина «Брюлик» Віктору Бєліку, керівнику фермерського господарства «Макс Агро» Максиму Клоку, приватним підприємцям Діані Саакян, Вікторії Твердохлєб, Антоніні Куліш, Анні Письменній, приватному підприємству мереж аптек «Пульс», агентству свят «Бомба».