Прес-центр14 травня 2018, 15:05

«Щаслива родина – міцна країна»

12 травня 2018 року на центральній площі міста та в районному Будинку культури ім. Т.Г. Шевченка відбувся районний фестиваль сім’ї «Щаслива родина – міцна країна» з нагоди Міжнародного дня сім’ї. Вихованці дитячого будинку творчості та юнацтва урочисто відкрили Фестиваль флешмобом. На площі працювали різні локації: велика апетитна фудзона за участю підриємців району; дитяча зона з веселими конкурсами та розважальною програмою; майстер-класи зі створення ляльок-мотанок, мезенського розпису, мехенді та професійного візажу.
У залі районного Будинку культури проходив святковий концерт за участю п’яти сімей району. Родини представили себе, показали творчі здібності, відкрили таємниці сімейного життя. Кожна родина показала свою майстерність та дружність. У фіналі всі родини отримали нагороди та цінні подарунки від спонсорів свята. В фойє була розташована виставка творчих робіт сімей та дитячих малюнків.
Захід відбувся за підтримки Старобільської районної державної адміністрації, Старобільської міської ради, районної жіночої ради, ГО «Відродження Старобільщини», районного товариства «Червоний Хрест».