Прес-центр4 грудня 2018, 14:12

Шановні волонтери та небайдужі люди!

Від щирого серця вітаю Вас із Міжнародним днем волонтера!

Бути волонтером – це важлива і відповідальна місія. Хоч раз побувавши в ролі волонтера, дуже важко відмовитися в подальшому від цього заняття. Це стає для людей способом життя. У час, коли наша країна перебуває у надскладній ситуації, коли порушено територальну цілісність, підірвано економіку, саме Ваша активна громадська позиція, небайдужасть та невтомна праця додає віри у те, що у нашого народу є майбутнє. Адже єднання - це запорука успіху.

Дуже приємно, що жителі Старобільського району не залишаються осторонь проблем нашої держави: це прості люди, учні, працівники та пенсіонери.

Висловлюю слова подяки від імені кожної людини, якій Ви допомогли, за Вашу людяність, безкорисливу працю. Для Вас найціннішою подякою є розуміння того, що Ви реально можете врятувати людське життя. Нині, завдяки Ваші підтримці, у зоні проведення операції об’єднаних сил воює не тільки зброя - воює український дух, який неможливо здолати.

Нехай Ваша доброта повернеться до Вас сторицею. Бажаю усім небайдужим людям, завдяки яким наш народ вистоїть і переможе оптимізму, здоров’я, невичерпної енергії та миру!