Прес-центр29 травня 2020, 15:05

Шановні випускники, учні, батьки, вчителі Старобільщини!

Для кожного з вас цей день має своє значення. Для учнів – це нова валіза знань за плечима, для вчителів – гордість за виховання майбутнього покоління, для батьків – мить, коли їхні діти стають дорослішими на рік.

Дякую батькам, які спонукали дітей до науки, вчителям, які ділилися своїми знаннями, учням за наполегливість і старанність у навчанні в такий не легкий для всіх нас час в період карантину.

Особливо хочу привітати випускників 2020 року! Запам’ятайте цей день і  щиро  подякуйте своїм вчителям і батькам за все, що вони зробили для вас за довгі роки навчання. Нехай школа завжди зігріває ваші серця приємним спогадом про дитинство і юність, місце, де ви знайшли друзів на все життя, де ви вперше пережили радість перемог, відчули мудрість наук, загартували характери і навчилися відповідальності.

А також вітаю батьків сьогоднішніх випускників. Разом із своїми дітьми Ви пройшли цей довгий і непростий шлях. Раділи їхнім успіхам, переймалися невдачами, підтримували у важку хвилину. Нехай же ваші діти стануть справжніми людьми, гідними поваги.

Щастя всім, добра, міцного здоров’я та успіхів!

 

З повагою

Голова                           Євген Погорєлий