Прес-центр7 травня 2019, 15:05

Шановні ветерани та мешканці Старобільщини!

Цими днями ми відзначаємо День пам’яті та примирення та 74-ту річницю Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, бо серцем і душею відчуваємо, що найдорожчим є мир, найсвятішою - Перемога над ворогом, який бажає смерті ближнього, зазіхає на чуже, зневажає твою Батьківщину, віру, культуру, твоє право на життя і свободу.

Розуміння цього нас єднає і робить сильнішими. Скільки б не минуло часу, а День Перемоги завжди буде світлим днем. Ця дата житиме в наших серцях, а у пам'яті українців назавжди залишаться святі імена тих, хто віддав своє життя за рідну країну.

Минуле України - це суцільна боротьба нації за створення власної держави. Ми схиляємо голови перед світлою пам'яттю героїв, які захистили нас в 20-му сторіччі, добровольців та бійців Збройних Сил України, які загинули на Східному кордоні вже у наш час, всіх, хто загинув у боротьбі з ворогом, захищаючи рідну землю. Віддаємо глибоку шану кожному, хто боровся за вільну та соборну Україну.

Пам'ять про Перемогу над нацизмом - непідвладна часу, вона вічна. В наших душах і серцях сьогодні - гордість і радість наполовину зі святою скорботою, бо ціна Перемоги була дуже велика.

Зігріємо душевним теплом ветеранів, родини, які сьогодні втратили найдорожче - синів, чоловіків, батьків, не залишимо без уваги сім’ї, що залишилися без рідної домівки, усіх, хто несе важку і небезпечну варту задля України.

Миру всім нам, єдності, свободи, щастя, здоров’я, злагоди та добробуту кожній родині!

Зі святами вас! Слава Україні!