Прес-центр7 травня 2018, 16:05

Шановні ветерани! Дорогі земляки!

Цими днями ми відзначаємо День пам’яті та примирення та святкуємо 73-ю річницю перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Ці свята наповнені для нас новим змістом. Ми відзначаємо їх, вшановуючи пам’ять про кожного, хто боровся із нацизмом.

Ми пам’ятаємо, якою страшною трагедією для українців була Друга світова війна. Ми пам’ятаємо, що агресора зупинили спільними зусиллями об’єднані нації. Ми пам’ятаємо, що той, хто захищає свою землю, завжди перемагає. Ця пам’ять робить нас сильнішими. Вона — запорука неминучості нашої перемоги сьогодні.

В День пам’яті та примирення ми мусимо відкинути всі ідеологічні нашарування, які протягом багатьох років роз’єднували наше суспільство, маємо подивитись об’єктивно на перебіг історичних подій та усвідомити, що попри різні політичні погляди нас повинна об’єднувати одна мета – визволення рідної землі від ворога.

Подвиг переможців у Другій світовій війні сьогодні  гідно продовжують українські воїни, які ціною власного життя захищають суверенітет, незалежність та територіальну цілісність України на її східних рубежах. Завойована старшими поколіннями перемога сьогодні надихає нас на нові звершення, зміцнює наш дух, допомагає долати труднощі та спонукає йти вперед.

Шановні ветерани війни! Сьогодні ми усвідомлюємо, що без Вашого подвигу не було б сучасної України.

Низько вклоняємось усім мужнім воїнам, які поклали своє життя за рідну землю, за мир і справедливість, і всім, хто пережив страхіття вогняних воєнних років!

Висловлюючи Вам свою глибоку повагу та вдячність, бажаю міцного здоров’я, добра, довгих років щасливого й гідного життя!

Пам’ятаємо! Перемагаємо!

Слава України!

З повагою,

голова Старобільської райдержадміністрації   Анатолій Гаркавий