Прес-центр13 лютого 2020, 08:02

Шановні старобільчани!

15 лютого ми відзначаємо 31-шу річницю виведення контингенту військ із Республіки Афганістан. Щорічно в цей день ми вшановуємо пам'ять учасників війн на території інших держав. На Старобільщині мешкають учасники багатьох локальних війн та військових конфліктів, більшість з яких ветерани – «афганці». Нажаль, не всі наші земляки повернулися додому із «гарячих точок» після виконання свого солдатського обов’язку. Ми не забуваємо про їх героїчні мужні вчинки, пам’ятаємо про близьких та рідних воїнів - інтернаціоналістів. Члени родин загиблих воїнів постійно відчувають увагу та піклування з боку районних органів влади та громадських організацій. 15 лютого ми схилимо голови перед могилами воїнів-інтернаціоналістів та згадаємо їх поіменно.

Сьогодні за покликом серця багато з ваших побратимів захищають незалежність і суверенітет нашої держави, залишаючись вірними присязі захисника Вітчизни.

Поздоровляючи Вас зі святом, бажаю всім ветеранам локальних війн та конфліктів міцного здоров’я, миру, життєвої енергії, затишку та достатку.

 

 

Голова

Старобільської райдержадміністрації                                 Євген Погорєлий