Прес-центр18 cічня 2019, 15:01

Шановні старобільчани!

22 січня – це день, в який 100 років тому було проголошено Акт Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки та який заклав підґрунтя для відродження незалежної, соборної, демократичної України і утвердження національної ідеї. Цей історичний урок соборності довів, що наш народ духовно єдиний, об’єднаний спільною історичною пам’яттю, турботою про сьогодення і відповідальністю перед майбутнім.

Ми повинні знати велику ціну і велику силу національної єдності. Це усвідомлення примножує наші сили, дає нам впевненість у майбутньому. Ми об’єдналися в сучасну українську націю, яка хоче збудувати достойне життя для кожного. Нас не розділяють ні мова, ні віра, ні історія. Ми, українці, прагнемо жити в державі, яка поважає людську гідність, працює заради достатку кожного з нас, гарантує нам усім справедливість і правосуддя.

Шановні земляки! Бажаю усім вам здоров’я та благополуччя, миру й добробуту, мудрості і чуття єдиної родини. Нехай розум, воля і любов до рідного краю згуртовують нас у всіх справах – і у боротьбі з агресором, і у розбудові соборної демократичної України, бо у єдності – наша сила.

Зі святом вас! Зі 100 – річчям Дня Соборності України!

Слава Україні!