Прес-центр26 червня 2018, 15:06

Шановні мешканці Старобільщини!

Щиро вітаю Вас із загальнодержавним святом – Днем Конституції України!

28 червня 1996 року українські громадяни отримали Основний закон, який гарантував їм права та свободи, наблизив Україну до країн з розвинутою демократією та остаточно закріпив незалежність нової європейської держави. Це стало найважливішим кроком у забезпеченні прав і свобод людини, сприяло подальшому зміцненню міжнародного авторитету України. Нині ми зустрічаємо 22 День Конституції, як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України, на якій ґрунтується сьогодення і вибудовується наше майбутнє.

Сьогодні справжні патріоти, серед яких і  ровесники Конституції, захищають територіальну цілісність нашої держави. Послідовно й мужньо крізь віки йшов український народ до своєї державності, прагнув незалежності серед інших вільних народів Європи та світу. Ми маємо бути відповідальними перед попередніми, нинішніми та прийдешніми поколіннями за свою державу.

Щиро бажаю  Вам  миру, міцного здоров’я, щастя, добра  і достатку,  а ще бадьорості духу та впевненості у власних силах. І нехай ця впевненість надихає Вас на нові звершення та на щедрі починання. Нехай додає сил і підтверджує переконання, що українці будуть жити у конституційно розвиненій  та правовій країні. В країні, де права людини завжди будуть найвищою цінністю, а мир та взаєморозуміння сприятимуть подальшій розбудові державності, становленню достатку в кожній родині.

 

Голова

Старобільської райдержадміністрації                                 Анатолій Гаркавий