Прес-центр29 жовтня 2018, 10:10

Розвиваюче заняття «Я - п’ятикласник»

   Початок навчання в 5 класі - особливий етап в шкільному житті дитини. Перед кожним учнем стоїть завдання адаптації до незвичних умов навчання: до безлічі навчальних предметів, до нових вчителів та інше.

   В умовах постійно мінливих ситуацій іноді пристосуватися до нових вимог дуже складно, і на цьому етапі важливо вчасно допомогти учню адаптуватися до нових обов'язків, оточення  та шкільного  колективу.
   В рамках  Школи батьківської підтримки «Крок за кроком» Старобільського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді,  25 жовтня 2018 року на базі Старобільської СЗОШ  І – ІІІ ступенів  №3,  для учнів спеціалістами було організовано та проведено розвиваюче заняття «Я - п’ятикласник».
   Мета заняття полягала в тому, щоб розвинути навички співпраці в колективі, сформувати позитивну шкільну мотивацію, бути впевненими в своїх можливостях.
   На занятті діти активно брали участь в  запропонованих  релаксуючих вправах, обговорювали та дискутували на тему шкільного життя учнів в середній школі.