Прес-центр20 червня 2019, 14:06

Робоча зустріч колективу КУ «Терцентр» з представниками Старобільського районного відділу філії державної установи «Центр пробації» у Луганській області

На базі комунальної установи «Старобільський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» відбулася робоча зустріч колективу КУ «Терцентр» з представниками Старобільського районного відділу філії державної установи «Центр пробації» у Луганській області.

В ході зустрічі обговорили питання щодо надання соціальних послуг особам які звільняються з місць позбавлення волі, засудженим до покарань, що не пов’язані з позбавленням волі, та співпраці між установами КУ «Терцентр» і «Центром пробації».

Директор Гуржій Г. зазначила, що в Старобільському районі діє районна Комплексна програма соціальної підтримки бездомних громадян та осіб, звільнених з місць позбавлення волі на період 2016-2020 роки, в рамках якої надаються соціальні послуги даної категорії осіб, які самостійно звернулися за допомогою. Надається матеріальна та натуральна допомога (одяг, продукти харчування), паспортизація, «гарячі обіди» (в осінньо-зимовий період) за рахунок коштів районного бюджету.

На даний час звернень по допомогу не було.