Прес-центр4 cічня 2018, 15:01

Різдвяний вертеп

    Різдвяний вертеп - один з найдавніших традиційних видів української драми. 4 січня 2018 року в Старобільській центральній районній бібліотеці було проведено дійство, під час якого відвідувачі бібліотеки переглянули Різдвяну історію «Ісус народився – славімо його» з щедрівками, колядками у виконанні найменших читачів під керівництвом завідувача масовим сектором дитячо-юнацької бібліотеки Вікторії Кищак. У поважну канву вертепу вплелися такі дійові особи, як Цар Ірод, Ангели, Марія, Йосиф, Пастухи,– справжні біблійні персонажі.

    Зі словами вітання до присутніх звернулась директор центральної районної бібліотеки Ірина Синельник. Вона поздоровила всіх зі святом та надала слово працівнику громадської приймальні народного депутата України В. Курило – Ользі Каплі, котра подякувала дітлахам за створений ними чудовий святковий настрій та кожному вручила подарунок. На свято також  завітали представники міської ради, представник громадської приймальні народного депутата України В. Курило - Олександр Солошенко, представники ЗМІ, громадських організацій, депутати районної ради та користувачі бібліотеки.

    Це не перший спільний захід з дитячо-юнацькою бібліотекою. Особливий різдвяний настрій допоможуть створити і гарні книги, які заздалегідь підготували та рекомендували читачам. Усі ці особливі зимові, різдвяні книжки, сповнені дивами та святочною атмосферою.