Прес-центр24 липня 2017, 15:07

Рецидивіста засуджено до позбавлення волі строком на 6 років

В липні 2017 року Старобільською місцевою прокуратурою підтримано державне обвинувачення у Старобільському районному суді відносно 46-річного жителя м.Старобільськ, який обвинувачувався у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 ст.185 КК України, а саме: таємному викраденні чужого майна, поєднаного з проникненням до іншого приміщення.

Встановлено, що відносно злочинця в січні 2017 року Старобільським районним судом винесено обвинувальний вирок за ч.3 ст.185, ч.2 ст.309, ч.1 ст.70 КК України і призначено покарання у вигляді позбавлення волі на 3 роки, та із застосуванням ст.75 КК України звільнено його від відбування покарання з випробуванням терміном на 2 роки.

Однак, злочинець не скористався можливістю залишитися на волі та не став на шлях виправлення, продовжив свою злочинну діяльність, та протягом січня – травня 2017 року в нічний час вчинив 15 крадіжок, поєднаних з проникненням до житла та іншого приміщення мешканців Старобільського району.

За результатами судового розгляду даного провадження, обвинувачений був визнаний винним у вчиненні інкримінованих йому злочинів та засуджений до покарання у виді 6 років позбавлення волі.

                                                                        Старобільська місцева прокуратура