Прес-центр27 лютого 2018, 16:02

ПРОЯВ ДОБРОЇ ВОЛІ

Наше суспільство приходить до розуміння того, що допомога дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, це не тільки обов’язок держави, що виконує цю функцію, а і громадянський прояв доброї волі, щирості та милосердя.

Протягом лютого 2018 року службою у справах дітей райдержадміністрації спільно із Любченко Сергієм Івановичем були відвідані родини опікунів/піклувальників нашого району, а саме, Пасечник Валентини Василівни, яка виховує п’ятеро дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, та Погожина Юрія Михайловича, який разом із дружиною виховує дитину, яка залишилась без батьківського піклування після смерті матері. Спілкування відбувалось у невимушеній та довірливій атмосфері взаєморозуміння та поваги до людей, які присвятили своє життя вихованню дітей. Були з’ясовані їх потреби і необхідність у допомозі і вирішенні життєвих проблем.

У подарунок родини отримали довгоочікувані і такі необхідні речі як посуд для приготування їжі (родина Пасечник В.В.), одяг і взуття (родина Погожина Ю.М.) та багато яскравих іграшок, канцелярського приладдя і різних цікавих речей для дозвілля. Діти та їх опікуни були дуже задоволені увагою та подарунками, які отримали.

Ми намагаємось привернути увагу суспільства до вирішення соціальних проблем дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, підвищенню рівня життя родин, які виховують таких дітей. Дякуємо за небайдужість до чужого горя і готовність прийти на допомогу тим, хто її потребує.