Прес-центр11 березня 2019, 15:03

Проводжали зиму!

10 березня на центральній площі міста відбулося масове гуляння «Гостинна Масляна. Свято Колодія». У програмі було театралізоване дійство, виступ кращих творчих колективів району, конкурси, танці, обряд прощання з Масляною. На святковому ярмарку сільські ради та підприємці міста частували гостей свята млинцями, пирогами, ковбасами та різною смакотою, а майстри району представляли свої найкращі роботи.

На заході була присутня начальник управління культури, національностей та релігій Луганської ОДА Аліна Адамчук. Вона відмітила гостинність Старобільщини та привітала всіх із закінченням зими.

Також до Старобільщини завітали заслужена артистка України Анжеліка Рудницька, народний артист України Володимир Талашко, гурт OTVINTA та багато інших артистів. Після проводів Масляної глядачі змогли насолодитись їх виступом в залі районного Будинку культури.У фойє була представлена виставка робіт Анжеліки, які виконані в техніці художньої гладі та позначені яскравою творчою індивідуальністю, гармонійним співвідношенням кольорів.

Самі активні, сміливі і кмітливі учасники конкурсів та забав отримали подарунки від спонсорів заходу. Голова Старобільської РДА Анатолій Гаркавий та заступник голови Олена Григоренкопривітали всіх присутніх зі святом.

Свято пройшло масово, яскраво і видовищно!