Прес-центр17 лютого 2022, 10:02

Провели семінар "Що таке послуга патронату, прийомні сім’ї та дитячі будинки сімейного типу"

10 лютого 2022 року спеціалістами Служби у справах дітей та управління соціального захисту населення Старобільської райдержадміністрації, було проведено семінар в Старобільському районному центру зайнятості на тему: «Що таке послуга патронату, прийомні сім’ї та дитячі будинки сімейного типу». Присутні були ознайомлені з цими формами сімейного виховання дітей, чим вони відрізняються, як стати патронатним вихователем, прийомними батьками, батьками-вихователями, які їх обов’язки і які розміри соціальних виплат та грошового забезпечення надає держава.

В кінці семінару, зацікавлені слухачі задали питання і отримали більш розгорнуті відповіді на них. Також була надана інформація куди слід звернутися, у разі бажання стати патронатним вихователем чи створити прийомну сім’ю.

Якщо Вам від 35 до 50 років і Ви готові до добрих справ, до створення родинного тепла дітям, які цього потребують, готові вчитися та розвиватися разом з командою підтримки і у Вашому серці ще є місце для кількох дітлахів звертайтеся за детальнішою інформацією до служби у справах дітей Старобільської райдержадміністрації або до служби у справах дітей Вашої територіальної громади.