Прес-центр30 жовтня 2017, 13:10

Проведена перевірка стану готовності підприємств, установ та організацій Старобільського району до роботи у складних умовах осінньо-зимового періоду 2017-2018 років

На виконання протокольного рішення районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій від 17.10.2017 р. № 22, з метою сталого проходження осінньо-зимового періоду, попередження виникнення надзвичайних подій і ситуацій та готовності до ліквідації їх наслідків відділом з питань житлово-комунального господарства та цивільного захисту Старобільської РДА спільно зі співробітниками Старобільського міськрайонного відділу ГУ ДСНС України у Луганській області здійснено перевірки готовності техніки підприємств, установ та організацій до виконання завдань за призначенням в складних умовах осінньо-зимового періоду. При перевірці особлива увага була звернена на забезпеченість паливно-мастильними та посипочними протиожеледними матеріалами.

         За результатами перевірок керівникам підприємств, установ та організацій району були надані відповідні протокольні доручення з метою усунення виявлених недоліків у стислі терміни.