Прес-центр25 червня 2020, 10:06

Програма Президента України та Уряду «Велике будівництво»!

Старобільська районна державна адміністрація Луганської області повідомляє, що з 1 березня поточного року стартувала спільна програма Президента України та Уряду «Велике будівництво», що являє собою масштабну інфраструктурну модернізацію України. «Велике будівництво» передбачає введення в експлуатацію цього року 389 об’єктів соціальної інфраструктури це і дошкільні навчальні заклади, заклади середньої освіти, спортивні споруди, амбулаторії, лікарні. І це тільки перший рік цієї масштабної Національної Програми, яка розрахована на 5 років.
Так, в Старобільському районі розпочато впровадження проєкту EMERGENCY за підтримки Президента України «Реконструкція частини будівлі хірургічного корпусу під відділення невідкладної медичної допомоги комунального некомерційного підприємства «Старобільське районне територіальне медичне об’єднання», розташованого за адресою: вул.Монастирська, 67, м.Старобільськ Луганської області» на загальну суму 6 млн 417,5 тис. грн з ПДВ. На даний час об’явлений тендер. Аукціон за графіком відбудеться 3 липня 2020 року.
Проєкт має соціальне значення для населення Старобільського району, що пов’язане з негайною ліквідацією наслідків надзвичайної ситуації, запровадженої Урядом України у зв’язку із поширенням коронавірусної інфекції COVID-19.