Прес-центр1 березня 2019, 15:03

Профілактика негативних явищ серед учнівської молоді

27 лютого 2019 року спеціалісти Старобільського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді відвідали  Підгорівську загальноосвітню школу. Учням 7-9 класів нагадали про вплив на організм підлітків таких шкідливих звичок таких як: тютюнопаління, вживання алкогольних та слабоалкогольних напоїв, наркотичних речовин.

Дітям було продемонстровано декілька відеороликів, з котрих вони дізнались, з чого насправді виготовляють сучасні сигарети та які наслідки вдихання цих хімічних сполук. Разом з учнями було переглянуто та обговорено відеоролик «Правда та міфи про алкоголь». Також до уваги учнів було запропоновано відеоролик підчас перегляду якого вони дізнались про наслідки вживання наркотичних речовин, їхній вплив на організм людини.

На завершення заходу учням нагадали про те, що дорослі можуть надати їм інформацію та підтримку але вибір прислухатися чи ні до цих порад завжди залишається за ними. Тому не слід соромитися звертатися по допомогу до близьких, вчителів чи інших дорослих, яким довіряють.