Прес-центр26 лютого 2021, 13:02

Про взаємодію споживачів та водопостачальників

До Старобільської райдержадміністрації останнім часом почастішали звернення споживачів послуги з водопостачання та водовідведення, які незадоволені якістю абонентської роботи РКП «Старобільськвода» із населенням.

Для покращення зворотнього зв’язку підприємства із населенням надаємо телефонні номери за якими можна провести звірку, отримати іншу інформацію:

-  095 374 81 63 - диспетчер

- (06461) 2 05 28 - відділ збуту

- 095 816 41 33 - начальник відділу збуту

- 050 805 09 41 - інженер абонентського відділу по роботі з фізичними особами

- 095 496 70 74 - інженер абонентського відділу по роботі з юридичними особами

 

Також інформацію по особовим рахункам можна отримати на сайті https://www.abonentinfo.com. Для отримання доступу до інформації, що надається сайтом, Вам потрібно зареєструватися. Процес реєстрації займе всього кілька хвилин. Після реєстрації необхідно додати постачальників комунальних послуг. Для цього, крім безпосередньо постачальника послуги, потрібно вказати номер особового рахунку та суму останньої проведеної оплати. Це дозволить однозначно ідентифікувати Вас як власника даного особового рахунку, і, відповідно до закону про захист особистих даних, уберегти персональні дані від несанкціонованого доступу. Кожен користувач може додати кілька постачальників послуг.

Сподіваємось що дана інформація допоможе зберегти як споживачам час і нервові клітини та дозволить підприємству - водопостачальнику оперативніше реагувати на позаштатні ситуації.