Прес-центр22 cічня 2020, 09:01

Привітання в.о.голови Старобільської районної державної адміністрації з нагоди Дня визволення Старобільського району від нацистських загарбників

Дорогі ветерани Другої світової війни, працівники фронту і тилу, вдови та діти війни, жителі району!

У цей день, 77 років тому наша земля була остаточно звільнена від нацистських окупантів. Усі ми пишаємося подвигом визволителів нашої країни. Пам’ять про цей подвиг ми маємо берегти та передавати нашим дітям і онукам. З Україною пов’язані основні події найстрашнішого в історії людства воєнного протистояння. Саме тут вирішувалася подальша доля війни в Європі, доля Перемоги.

Страшні випробування випали на долю того покоління. Нищівний вал бойових дій двічі прокотився українськими землями, не оминувши жодного міста, містечка, села. Протягом тих трагічних днів і ночей Україна була ареною смертельних битв.

Ті, хто здобував перемогу – для нас символ стійкості й оптимізму, любові до рідної землі й служіння народу. Їх героїчний шлях – це невичерпне джерело нашого натхнення, сили духу й віри в щасливе майбутнє Української держави. Хай завжди на вільній українській землі будуть мир і злагода.

Слава ветеранам, всім тим, хто боронив Батьківщину від страшного ворога, хто відвойовував українські землі, жертвуючи своєю кров’ю і життям заради майбутнього! Сердечно вітаємо всіх з 77-ю річницею визволення Старобільщини від фашистських загарбників. Пам’ятайте, на якій героїчній землі ми живемо. Хай сила цієї землі допомагає долати труднощі, бо наш народ – сильний духом і вірний ідеалам добра і справедливості і це – назавжди!

З повагою,

В.о. голови райдержадміністрації                                  О.Григоренко