Прес-центр29 грудня 2018, 12:12

Привітання виконуючого обов’язки голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергія Філя з Новим роком та Різдвом Христовим

Шановні жителі області!

Вітаю вас із Новорічними та Різдвяними святами!

Очікування Нового року завжди сповнене передсвятковими клопотами.

Січневі свята дарують нам щасливі миттєвості пошуку новорічної ялинки, підготування подарунків, довгоочікувані зустрічі з рідними та найближчими друзями. А ще це час підбиття підсумків.

Цьогоріч нам вдалося багато чого досягти. Так, певні складнощі виникли з втратою бюджетних коштів через економічну блокаду. Однак, наприкінці року ми значно посилили виконання програм, ініційованих Президентом України, реалізували низку проектів за кошти Державного фонду регіонального розвитку. Приємно відзначити – ми у лідерах реформування сільської медицини.

Роботу за цими напрямами, упевнений, буде продовжено і у 2019 році. І для цього в нас є необхідні складові. Прийнятий у грудні обласний бюджет має міцну підтримку держави. Ми реалізуємо усі програми, ініційовані державою, забезпечимо виконання соціальних стандартів.

Значно більша увага буде зосереджена на ремонті автошляхів. Серед основних завдань і розвиток телекомунікаційної сфери – телевежі у Попаснянському районі бути. На декілька років розраховано будівництво обласної клінічної лікарні.

Проекти складні, масштабні та витратні. Але їх реалізація позитивним чином позначиться на кожній родині.

Одним із важливих здобутків вважаю і створення за дорученням Петра Порошенка обласної Ради регіонального розвитку, яка дає зовсім інший підхід у вирішенні багатьох питань, зокрема, розвитку інфраструктури міст і районів на наступні три роки.

Ми працюємо над тим, щоб кожен з вас відчув зміни на краще.

Бажаю вам злагоди, сімейного благополуччя та миру на рідній землі – Україні.

Нехай у святкові дні здійсняться всі ваші заповітні мрії та бажання!

Дорогі луганчани!

З Новим, 2019 роком, та Різдвом Христовим!  Веселих вам свят!

З повагою

Виконуючий обов’язки голови

Луганської обласної державної

адміністрації – керівника обласної

військово-цивільної адміністрації                                               Сергій ФІЛЬ.