Прес-центр23 серпня 2018, 12:08

Привітання голови райдержадміністрації Анатолія Гаркавого з нагоди Дня Державного Прапора України та 27-ї річниці незалежності України

Шановні друзі!
Від  щирого серця вітаю Вас з Днем Державного Прапора та Днем незалежності України!

Із того часу, як над країною офіційно було піднято синьо-жовтий прапор, пройшло вже немало часу. Цей символ свободи, єднання та слави нашої країни  уособлює в собі прагнення українського народу до кращого майбутнього. Маємо берегти та шанувати його як найвищу національну святиню. За всі роки незалежності, Україна вперше переживає такі суворі випробування. Долею випало відзначати 27-му річницю проголошення незалежності у непростий період багатовікової історії, коли знову приходиться вести боротьбу за збереження єдиної, незалежної та суверенної держави.  Та разом з тим, період випробовування став періодом єднання, братерства, підняття національної самосвідомості. Весь український народ об’єднався заради мирного та щасливого майбутнього наших дітей.

Ця визначна дата навічно увійшла в історію України, стала золотою сторінкою її біографії, започаткувала нову епоху в житті кожного з нас. 

У ці святкові дні щиро бажаю вам здоров’я й миру, щастя й достатку, щедрої долі, сил та наснаги в усіх ваших справах. Нехай мрія про світле майбутнє нашої держави окриляє вас на нові звершення, добрі починання в ім’я незалежної, демократичної та квітучої України! Зі святами вас! Слава Україні! 

 

З повагою

голова Старобільської райдержадміністрації                    Анатолій Гаркавий