Прес-центр19 листопада 2017, 08:11

Привітання голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія ГАРБУЗА з нагоди Дня працівників сільського господарства

Шановні аграрії Луганщини!

Щиро вітаю вас із професійним святом!

Ви формуєте продовольчий потенціал нашого регіону, зміцнюєте економіку Луганщини, покращуєте добробут її жителів.

Другий рік поспіль наша область збирає рекордні врожаї зернових та олійних культур. Нам слід докласти ще багато спільних зусиль для збільшення прибутковості продукції через розвиток переробної галузі і покращення логістики.

Великі надії я покладаю на Асоціацію сільгосптоваровиробників Луганської області, яка, поряд з економічними перевагами для її членів, дає головне – безпеку. Безпеку від рейдерських атак, диктату монополістів ринку, непередбачуваних законодавчих ініціатив.

Дякую всім, хто щороку забезпечує стабільне зростання агропромислового комплексу області – хліборобам, агрономам, тваринникам, майстрам овочівництва та садівництва. Всім, чиє життя невід’ємно пов’язане із працею на землі. Нехай воно буде світлим і сонячним, а підґрунтям у вашій професійній діяльності буде цілеспрямованість та енергійність у досягненні нових висот.

Нехай під мирним небом на українських ланах завжди колосяться щедрі врожаї, а в кожній оселі панує злагода і добробут!

Доземний уклін за невтомну працю тим, хто знає справжню ціну хліба!

З повагою

голова Луганської обласної державної адміністрації –

керівник обласної військово-цивільної адміністрації                        Юрій ГАРБУЗ