Прес-центр12 жовтня 2021, 16:10

Прибрали береги річки Айдар в Старобільську

На Старобільщині відбулось прибирання прибережної зони річки Айдар. Захід проведено в рамках виконання Програми Президента України Володимира Зеленського «Зелена країна».

На пропозицію голови Старобільської райдержадміністрації Віталія Кононова до толоки долучились підприємства різних форм власності, організації та мешканці міста.

Мета проведення даного заходу – об’єднання зусиль людей різного віку і професій для поліпшення стану навколишньої території.

Очільник району подякував всім, хто приєднався до толоки, зокрема це працівники Старобільської райдержадміністрації, в тому числі й віддалених відділів взаємодії, Старобільської районної ради, КНП ЛОР «Старобільська обласна фізіотерапевтична лікарня», ГУ Державної податкової служби у Луганській області (м.Старобільськ), Старобільської міжрайонної філії державної установи «Луганський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України», Старобільського районного управління ГУ ДСНС України у Луганській області, Старобільського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, Старобільського районного управління ГУНП в Луганській області, ПП «Старобільський завод продовольчих товарів», ІГ «Свої», ТОВ «Старобільський елеватор», ДП «Старобільське ЛМГ».

Річка Айдар – це найулюбленіше місце відпочинку наших жителів, де завжди збиратися велика кількість людей. Сьогодні ми тут наводимо порядок. Але головне завдання – не лише прибрати, а зробити так, щоб сміття більше в цих місцях не з’являлось. Це залежить від кожного з нас: якщо прибирати за собою, то головна водна артерія Старобільщини – річка Айдар стане чистішою та поліпшиться її екологічний стан, зауважив голова Старобільської райдержадміністрації Віталій Кононов.