Прес-центр28 листопада 2019, 10:11

ПІДОЗРЮВАНОГО У ВЧИНЕННІ ГРАБЕЖУ ВЗЯТО ПІД ВАРТУ

Старобільським районним судом Луганської області за клопотанням слідчого, погодженого з прокурором Старобільської місцевої прокуратури, застосовано до 55-річного, раніше судимого мешканця Старобільського району, підозрюваного у вчиненні відкритого викрадення чужого майна, поєднаного із застосуванням насильства, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілої, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб, без права внесення застави.

За матеріалами слідства, близько 14-ї години 23.11.2019, перебуваючи на одній із вулиць міста Старобільськ, підозрюваний, із застосуванням насильства, яке не є небезпечним для життя і здоров’я, відкрито заволодів майном, яке належало потерпілій, а саме: продуктами харчування, паспортом громадянина України та грошовими коштами.

Правоохоронні органи затримали чоловіка, безпосередньо після вчинення злочину.

За даним фактом слідчими Старобільського відділу поліції ГУНП в Луганській області розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 186 КК України. Процесуальне керівництво здійснюється групою прокурорів Старобільської місцевої прокуратури.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

Довідково: санкція ч.2 ст. 186 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

        

               За матеріалами Старобільської місцевої прокуратури