Прес-центр21 грудня 2017, 16:12

Перемога юних старобільчан

   Вихованці Старобільського районного Будинку творчості дітей та юнацтва 16-17 грудня 2017 року представляли Старобільщину в м.Києві у Міжнародному фестивалі-конкурсі «Планета мистецтв» та ХІІІ Всеукраїнському вокально-хореографічному конкурсі-фестивалі «Kiev Аrt Time – 2017», який відбувся за підтримки депутата Київської міської ради В’ячеслава Непопа, Департаменту культури КМДА, Служби у справах дітей та сім’ї КМДА, Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації.

   За результатами участі ансамбль сучасного танцю «Парадіз» Старобільського районного Будинку творчості дітей та юнацтва (керівник Мозго В.С.) став володарем двох Гран-прі у зазначених фестивалях.

   Вокальний ансамбль «Усі зірки» (керівник Ринкова О.Д.) виборов І-ше та ІІ-ге місця у ХІІІ Всеукраїнському вокально-хореографічному конкурсі-фестивалі «Kiev Аrt Time – 2017». Солістка Дуганова Інесса посіла І місце у естрадному вокалі (вікова категорія 13-16 років).

   Театр моди «Вінтаж» Старобільського БТДЮ (керівники Тука М.В. та Кобиляцька Т.О.) став лауреатом І ступеня Міжнародного фестивалю-конкурсу «Планета мистецтв».

   Вітаємо колективи та бажаємо подальших успіхів.