Прес-центр14 червня 2017, 08:06

Перемога cтаробільських держслужбовців

У минулі вихідні, 10-11 червня, в місті Кремінна, пройшли фінальні змагання обласної Спартакіади серед державних службовців, в яких взяли участь переможці зональних етапів з 6 районів, Старобільського, Сватівського, Міловського, Кремінського, Новопсковського та Попаснянського.

У фіналі Спартакіади учасники мали змогу змагатися в таких видах як міні-футбол, шашки, шахи, настільний теніс і волейбол.

Команда Старобільського району була представлена ​​спортсменами колективів райдержадміністрації, міської ради, Старобільської митниці, податкової інспекції.

З величезним бажання перемогти команда прийняла старт на Спартакіаді, особливо окрилювала торішню поразку.

Першими перше командне місце вибороли шашкісти, в складі Ніжнік Тетяни (Старобільська митниця) і Кельша Олександра (РДА).

Наступними були шахісти, вони стали другими Авраменко Ольга (міська рада) та Макуха Сергій (РДА).

Третє місце зайняла команда тенісистів, Лебідь Ольга і Піддубний Олександр (РДА).

В самому кінці турнірів переможцями стали команди волейболістів і футболістів.

В результаті, заробивши три перших місця, команда Старобільського району посіла перше загальнокомандне місце. Другими були державні службовці Новопсковського району. Замкнули трійку господарі майданчиків, Кремінський район.

Спортсмени нагороджені грамотами та медалями, команди грамотами, кубками та цінними подарунками від організаторів - управління молоді та спорту обласної державної адміністрації, обласної організації ФСТ «Спартак» і Луганської обласної профспілкової організації.