Прес-центр16 березня 2021, 16:03

Оперативна нарада в режимі відеоконференцзв'язку

16 березня 2021 року в конференц-залі Старобільської райради відбулась оперативна нарада у голови Старобільської райдержадміністрації Віталія Кононова в режимі відеоконференцзв'язку з представниками віддалених громад.
В нараді взяли участь голови територіальних громад новоствореного району, керівники правоохоронних органів, керівники підприємств та організацій.
На нараді обговорили проблемні питання з реорганізації Старобільського району (приєднання Новопсковського, Марківського, Міловського, Біловодського районів) та шляхи їх вирішення. Був визначений план щотижневих тематичних нарад на 2021 рік, а також обговорили питання щодо організації роботи колегії Старобільської районної державної адміністрації у 2021 році.
Віталій Кононов зауважив, що між Старобільською райдержадміністрацією та громадами необхідно налагодити якісну комунікацію, щоб якомога ефективніше реалізовувати державні програми на місцях. Він подякував учасникам наради та зауважив, що в подальшому оперативні наради будуть проходити щовівторка об 11:00.