Прес-центр3 жовтня 2019, 08:10

Оперативна нарада Старобільської райдержадміністрації

02.10.2019 року в Старобільській районній державній адміністрації проведено оперативну нараду під головуванням в.о. голови Олександра Калініна за участю керівництва РДА та районної ради, керівників структурних підрозділів РДА, сільських голів, керівників підприємств, установ, організацій.

Під час наради була заслухана доповідь начальника відділу житлово-комунального господарства Старобільської райдержадміністрації Михайла Лабузова з питання про підготовку об’єктів соціальної сфери та житлово-комунального господарства району до опалювального періоду 2019-2020 років.

В ході наради Олександр Калінін запросив  присутніх на районне тематичне свято «Осінь у Старгороді » , яке буде проведено 05 жовтня на центральній площі міста  та про заплановані районні заходи з нагоди святкування 14 жовтня Дня захисника України та Дня козацької слави. Олександр Калінін нагадав про необхідність проведення всіх попередніх заході та особливо звернув увагу на впорядкування територій та місць поховань загиблих захисників України.

Також слово було надано заступнику військового комісара Старобільсько-Новопсковського ОРВК Сергію Войтенку з питання організації проводів молоді на строкову службу до лав Збройних Сил України.