Прес-центр20 лютого 2019, 14:02

Оперативна нарада Старобільської райдержадміністрації

Сьогодні, 20 лютого 2019 року, в залі засідань районної ради відбулася оперативна нарада під головуванням першого заступника голови, в.о. голови  райдержадміністрації Олександра Калініна за участю керівництва району та міста, керівників структурних підрозділів РДА, сільських голів, керівників підприємств, установ, організацій.

Під час наради  відбулося нагородження керівників установ та організацій району за вагомий внесок у роботу ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Старобільського району за 2018 рік та вручення подяк творчим колективам району за організацію та проведення 30-ї річниці Дня пам’яті воїнів – інтернаціоналістів .

Також під час наради була заслухана доповідь заступника начальника Старобільського районного відділу Головного управління ДСНС України у Луганській області Онищенко Олександра Юрійовича «Про підведення підсумків роботи ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Старобільського району в 2018 році та визначення основних завдань на 2019 рік».