Прес-центр23 травня 2018, 12:05

Оперативна нарада Старобільської райдержадміністрації

Сьогодні, 23 травня 2018 року, у залі засідань районної ради відбулася оперативна нарада райдержадміністрації за участю голови райдержадміністрації Гаркавого А.І, голови районної ради Кулачка М.О., заступника голови райради Домарєва С.А., керівників структурних підрозділів РДА, сільських голів, керівників підприємств, установ, організацій.

Під час наради відбулося нагородження срібного призера чемпіонату світу з пауерліфтингу, який проходив у місті Ванта (Фінляндія), Череменко Наталії вихованки ДЮК «Орля» та її тренера Куліша Віталія Валерійовича. Також грамотою Старобільської райдержадміністрації  та районної ради за перемогу у змаганнях за кубок області з футболу нагороджено команду села Шульгінка «Скіф».

У ході наради були заслухані доповіді начальника відділу сім`ї , молоді та спорту Старобільської райдержадміністрації Світличного Ігора Валерійовича «Про організацію оздоровлення та відпочинку дітей Старобільського району влітку 2018 року» та головного фахівця Старобільського міськрайонного відділу ГУ ДСНС України у Луганській області Грицунова Олександра Володимировича « Про завершення технічної інвентаризації захисних споруд цивільного захисту у Старобільському районі».

Наприкінці наради довірена особа народного депутата України   Курило В.С.   Солошенко О.С повідомив, що 24 травня о 14-00 в клубі «Ветеран» відбудеться цикл лекцій з питань ОТГ, медичної та пенсійної реформ.