Прес-центр16 травня 2018, 11:05

Оперативна нарада керівництва Старобільської райдержадміністрації

Сьогодні, 16 травня 2018 року, у залі засідань районної ради відбулася оперативна нарада керівництва райдержадміністрації під головуванням голови райдержадміністрації Гаркавого А.І., за участю заступника голови райради Домарєва С.А., заступника міського голови Ковальова А.А., керівників структурних підрозділів РДА, сільських голів, керівників підприємств, установ, організацій.

   У ході наради була заслухана доповідь заступника голови Старобільської райдержадміністрації Григоренко Олени Олексіївни «Про хід виконання основних показників Програми економічного та соціального розвитку району за І квартал 2018 року».

   Також на нараді були заслухані доповіді Бойченко Наталії Василівни начальника центру почтового зв’язку в Старобільському районі про стан надання населенню послуг у відділеннях «Укрпошти» в Старобільському районі та Антоненко Олександри Равілівни – головного лікаря Комунальної установи «Старобільський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» про стан реалізації урядової програми «Доступні ліки» і про хід реалізації медичної реформи в Старобільському районі.

   За підсумками наради голова райдержадміністрації  Гаркавий А.І., подякував організаторам та учасникам районних заходів присвячених до Дня пам’яті та примирення та 73-й річниці Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Також  голова запросив учасників наради на районні свята присвячені з нагоди Дня Європи та Дня вишиванки, які відбудуться на центральній площі міста 17 травня  о 10.00. Також Анатолій Гаркавий зобов’язав вжити всі організаційні заходи на території району щодо вшанування Дня пам’яті жертв політичних репресій який відзначатиметься 20 травня 2018 року.