Прес-центр5 травня 2020, 13:05

Навчання-тренінги для медичних працівників

За ініціативи Міністерства охорони здоров’я та Товариства Червоного Хреста України в актовій залі КНП «Старобільське РТМО» 29.04.2020 року відбулися два навчання-тренінги для медичних працівників нашого закладу з питань користування засобами індивідуального захисту під час надання допомоги пацієнтам з підозрою та хворим на коронавірусну хворобу COVID-19.

Тренінги проводили тренери та волонтери Луганської обласної та  Старобільської районної організацій Товариства Червоного Хреста України, які пройшли відповідну підготовку та мають необхідні демонстраційні комплекти засобів індивідуального захисту.

Присутні медичні працівники отримали змогу повторити свої навички та отримати додаткову інформацію з актуальних питань користування засобами індивідуального захисту що дозволить їм зменшити ризики інфікування на робочому місці.

Слід зазначити, що навчання та тренування медичних працівників РТМО з питань організації медичної допомоги хворим на короновірусну хворобу регулярно проводяться фахівцями нашого підприємства, бо усім відомо «Усвідомлений - озброєний