Прес-центр5 квітня 2017, 14:04

Нагородження Старобільського спортсмена

 

        05 квітня в залі засідань Старобільської райдержадміністрації відбулось нагородження легендарного спортсмена Старобільщини Панасейко Миколи Івановича якому виповнилося 83 роки!

         З 19 по 25 березня, в місті Дегу, Південна Корея, пройшов Чемпіонат світу з легкої атлетики в закритих приміщеннях серед ветеранів.

            Команда України також взяла участь в цьому престижному турнірі. Всього в змаганнях взяло участь 78 команд та понад 4000 атлетів.

            У складі збірної команди нашої країни виступав ветеран з Старобільська, Панасейко Микола Іванович.
Панасейко М.І. виступав в трьох дисциплінах 3 кілометри біг, 3 кілометри спортивна ходьба, 10 кілометрів спортивною ходьбою.
            На дистанціях 3 і 10 км ходьбою наш ветеран був другим, а на дистанції 3 км біг, він став чемпіоном світу.

Панасейко Микола Іванович, заробивши 3 нагороди, став одним з лідерів команди. Всього команда України заробила на Всесвітньому чемпіонаті 19 нагород і в неофіційному заліку стала 15-й.

Найбільше ветерана-атлета зворушило вітання нашої команди в літаку, коли пасажири дізналися, що з ними летить багато чемпіонів і призерів з великих міжнародних змагань.

            Спортсмени продемонстрували всі свої нагороди, а попутники радісно їм подякували громом оплесків.
            Панасейко М.І. висловлює величезну подяку всім людям і підприємствам, які допомогли взяти участь в змаганнях і закликає всіх займатися спортом, щодня виходити на бігову доріжку і підтримувати відмінну спортивну форму.