Прес-центр10 травня 2019, 08:05

На Старобільщині пройшли заходи до Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

09 травня 2019 року на Меморіалі Слави міського парку відбувся районний мітинг з нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення і 74-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, за участю голови райдержадміністрації Анатолія Гаркавого, народного депутата України Віталія Курила, керівництва райдержадміністрації, районної та міської рад, школярів, військовослужбовців та громадськості району.

До всіх присутніх звернувся голова Старобільської райдержадміністрації Анатолій Гаркавий, з привітаннями зі святом та побажаннями миру та злагоди.

Керівництво райдержадміністрації, районної та міської рад, громадськість, військовослужбовці, молодь привітали та поздоровили зі святом ветеранів Другої світової війни.

У своєму зверненні до ветеранів, мешканців та гостей міста зі словами привітання та подяки за внесок у перемогу звернувся народний депутат України Віталій Курило.

Хвилиною мовчання було вшановано пам’ять всіх загиблих у Другій світовій війні та покладено квіти до Вічного вогню та пам’ятних знаків.

Ввечері,  на центральній площі міста, кращі солісти та колективи художньої самодіяльності, подарували глядачам цікаву програму, де звучали пісні фронтових років, сучасних виконавців, було сказано багато теплих слів і побажань дорогим ветеранам, мешканцям та гостям міста.

За ініціативою голови Старобільської райдержадміністрації Анатолія Гаркавого та за фінансової підтримки Олександра Лукашова – помічника народного депутата України Сергія Шахова наприкінці урочистого концерту на центральній площі міста відбувся святковий салют.