Прес-центр30 грудня 2021, 11:12

На Новопсковщині привітали з Новим роком діточок в прийомних сім’ях

У кожної дитини є свої побажання, мрії та сподівання. Їх здійснення та втілення найчастіше залежить від батьків, рівня родинних відносин, ступеня піклування дорослих. Новий рік та Різдво Христове – саме ті свята надії та дива. Всі діти з нетерпінням чекають від новорічних свят незбутніх вражень і позитивних емоцій. Діти в прийомних сім’ях теж чекають на свої новорічні подарунки і їм, як нікому, потрібне тепло родинного затишку. Батьки-вихователі в дитячих будинках сімейного типу намагаються зробити все можливе аби діти зростали в родині та отримували все необхідне.

 

Напередодні новорічних і різдвяних свят працівники відділу взаємодії з Новопсковською та Білолуцькою громадами Старобільської районної державної адміністрації передали дітям з прийомних сімей, дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, які проживають на підвідомчих територіях громад, солодкі подарунки та святкові привітання від імені обласної та районної державних адміністрацій. Діточки були раді подарункам, та на вдячність подарували свої щасливі посмішки.

 

Вітаємо всіх маленьких жителів Старобільського району з Новим роком та Різдвом Христовим та їх батьків, а також усіх тих, хто вірить у справжні дива.

 

Бажаємо миру і злагоди кожній дитині, кожній родині! Наснаги і мудрості батькам, дорослим, серця яких сповнені любові до дітей.