Прес-центр26 березня 2020, 09:03

Мрії збуваються!

      Сьогодні хочемо вам розповісти про досвід участі Старобільського районного Будинку культури ім. Т. Г. Шевченка Луганської області у проєкті від програми, що фінансується Європейським Союзом, яка створена з метою підтримки професійного та творчого обміну між українцями та їхніми колегами в країнах ЄС «House of Europe».  Старобільський РБК ім. Т. Г. Шевченка  став одним з 10 переможців конкурсу інфраструктурних грантів, у якому взяли участь майже 1000 проєктів з різних куточків України. Загальний бюджет конкурсу малого гранту   становить 3.000 євро, який надає Німецький культурний центр «Ґете-Інститут» при Посольстві Федеративної Республіки Німеччина в Україні.  
      Проєкт розроблений з метою покращення матеріальної бази вокальної студії «Новий стиль», до складу якої входять 5  вокальних колективів Будинку культури. Протягом двох місяців буде придбано якісне професійне музичне обладнання для проведення репетицій, навчальних занять. За рік у Будинку культури проходять понад 200 масових заходів на яких присутні майже 40000 глядачів, в кожному заході приймають участь вихованці вокальної студії.  
     Студія «Новий стиль» - це путівка в життя багатьом дівчатам і хлопцям та стежка творчості для дорослих. Тут вони набувають досвіду спілкування, взаємовиручки, підтримки. Серед учасників лікарі, юристи, продавці - вони люблять гарну музику і творчість.  А також, планують й надалі вдосконалюватися, розвиватися, творчо зростати, співпрацювати з «House of Europe» і перемагати.