Прес-центр15 лютого 2019, 16:02

Міжвідомча робоча зустріч партнерів

14 лютого 2019 року відбулася робоча зустріч партнерів, які реалізують державну політику у відношенні захисту прав дітей, здійснюють соціальну підтримку прийомних сімей та сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах.
В ході зустрічі спеціалісти Старобільського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Служби у справах дітей Старобільської РДА, представники благодійної організації “ЛОВ “МБО “ЛОВ “СОС Дитяче містечко” поділилися інформацією про допомогу, яку надали сім’ям протягом 2018 року, перспективними планами на 2019 рік, розглянули проблемні ситуації, які впливають на життєдіяльність сімей СЖО та розвиток дітей, виокремили проблеми, що призводять до дисфункцій в сім’ях, які на даний час не мають шляхів рішення через недосконалість нормативних документів.
Особливу увагу присутні приділили питанню підтримці дітей - сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які виховуються в прийомних сім’ях, впровадженню на Старобільщині таких сімейних форм виховання як дитячий будинок сімейного типу та патронатна сім’я.
Наприкінці зустрічі учасники подякували один одному за плідну співпрацю та запевнили, що свої зусилля, і в подальшому, будуть направлять на підтримку сімей у Старобільському районі.
Якщо вас зацікавила інформація про сімейні форми влаштування дітей - сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, як допомогти дитині з сім’ї, яка опинилася в складній життєвій ситуації, звертайтеся до Старобільського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за адресою:
вул.Центральна, 35, м. Старобільськ (каб. №47,49), тел. :2.32-51 2-44-09