Прес-центр26 червня 2018, 16:06

Конструктивний діалог до залучення міжнародної технічної допомоги в Старобільський район

   26.06.2018 року у малій залі Старобільської райради відбулося засідання районної координаційної ради з питань реалізації в Старобільському районі проектів, програм та ініціатив Європейського Союзу, Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй, інших міжнародних організацій під головуванням заступника голови райдержадміністрації Григоренко О.О.

   У роботі ради брали участь члени координаційної ради, 17 представників різних громадських об’єднань, фондів, освітніх закладів та інших формувань в районі, що співпрацюють з міжнародними фондами та програмами на території Старобільського району.

   Голова координаційної ради Григоренко О.О. ознайомила всіх присутніх з відомими райдержадміністрації даними про діяльність та результати роботи найбільш активних проектів в районі за 2017 рік та за 5 місяців 2018 року.

   Усі учасники засідання мали можливість обмінятися набутим досвідом співробітництва, та проінформувати про теперішню діяльність та перспективні плани на майбутні періоди. Діалог був відкритим та конструктивним. Представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування зосередили увагу на тому, що треба активніше надавати свої проектні пропозиції до різноманітних міжнародних організацій, які заходять до регіону.

   За підсумками Координаційної ради було прийнято рішення рекомендувати представникам різних громадських об’єднань, фондів, освітніх закладів підтримувати подальше співробітництво та обмінюватись необхідною інформацією з органами виконавчої влади.