Прес-центр14 вересня 2018, 15:09

Керівництво Луганської дирекції ПАТ "Укрпошта" надало роз’яснення щодо зміни роботи поштових відділень

   Серед мешканців Старобільського району, зокрема сільського населення, поступово зростає занепокоєння, пов’язане зі зміною режиму роботи поштових відділень ПАТ «Укрпошта». На прохання голів сільських рад району, Старобільською райдержадміністрацією було запрошено керівництво Луганської дирекції ПАТ «Укрпошта» (далі – Луганська дирекція) з метою роз’яснення даної ситуації. Зустріч відбулась 12 вересня 2018 року о 09.30 у великому конференц-залі будівлі Старобільської районної ради під час оперативної наради Старобільської РДА.  Директор Луганської дирекції  Моісеєва І.В. та начальник відділу технології послуг Сокарєва Н.І. довели до слухачів інформацією про результати роботи кожного відділення поштового зв’язку (далі – ВПЗ) району та змістовно обґрунтували майбутні зміни в режимі їх роботи.

   У своїй доповіді Моісеєва І.В. наголосила, що на сьогоднішній день в Україні продовжується процес реформування майже всіх сфер суспільного життя нашої держави. Відтак цей процес не оминув і систему надання поштових послуг. Основною метою майбутніх змін є поліпшення якості та доступності послуг шляхом оптимізації режиму роботи відділень поштового зв’язку.

   Луганська дирекція керуючись наказом ПАТ «Укрпошта» №529 «Про встановлення режимів роботи об’єктів поштового зв’язку з обслуговування користувачів ПАТ «Укрпошта», враховуючи проведений аналіз роботи поштових відділень по області  за 2017 рік та потребу місцевих жителів у функціонуванні ВПЗ на даний час здійснює перегляд режиму їх роботи на місцях.

   Виступ керівництва Луганської дирекції викликав бурхливе обговорення в якому взяли участь не тільки голови територіальних громад, свої зауваження висловили також підприємства, що надають комунальні послуги та Старобільська об’єднана державна податкова інспекція ГУ  ДФС.

   На завершення доповіді Моїсеєва І.В. розповіла про сучасні види послуг, зокрема співпраця ПАТ «Укрпошта» з мережею магазинів «Ельдорадо» та з найбільшим інтернет-магазином в Україні «Розетка» дозволяє українцям купувати товари із доставкою до поштового відділення, у тому числі, що знаходяться в сільській місцевості. Також, важливим нововведенням у сфері надання поштових послуг компанії є послуга «Укрпошта Експрес», що дає змогу швидкої доставки відправлень:

  • 1 день – в межах обласного центру;
  • до 2 днів – в межах області та між обласними центрами;
  • до 4 днів – в межах України.

   За результатами зустрічі районна влада та керівництво Луганської дирекції висловили надію на здійснення плідної співпраці та забезпечення якісного виробничого процесу поштових відділень на місцях.