Прес-центр9 квітня 2021, 10:04

Інфраструктурні гранти House of Europe

В Україні сотні міст і сіл, де нічого не відбувається у вихідні. Там не проводять заходи, лекції, зустрічі, не працюють гуртки для творчості, не видають локальні газети.
 

Так відбувається не тому, що немає ініціативних організацій, а тому, що їм бракує ресурсів. Якщо вам також не вистачає техніки, щоб активізувати життя вашого міста або села — подавайтеся на інфраструктурні гранти.

 

Організації з міст, де проживає понад 50 000 людей, можуть отримати до 9 000 євро. Містам, селам, селищам міського типу та об’єднаним територіальним громадам з населенням до 50 000 людей ми пропонуємо менші гранти — до 4 500 євро.

 

Що я отримаю?

Гроші на вартісні комп’ютери, ноутбуки, планшети, програми, камери, смартфони, фотоапарати, мікрофони та безліч інших гаджетів, що стануть у пригоді в роботі. Крім того, громадській організації пропонуємо невеликий гонорар для однієї людини з команди за адміністрування проєкту.

 

Ресурси для втілення нових задумів, що зроблять життя спільноти вашого міста або села більш насиченим.

Можливість запустити цифровий формат роботи, якщо через пандемію COVID-19 та карантин не вдається проводити заходи наживо.

Розуміння, як працюють грантові програми, яке допоможе одержати фінансування на інші проєкти. Грантова історія у вас уже буде.

Участь у спільноті випускників. А це знайомства з авторами неймовірних проєктів з усієї України, можливість поспілкуватися особисто на зустрічах спільноти та ще більше грантів.

 

Я можу взяти участь?

Чекаємо на заявки від:

громадських організацій, що працюють у сфері культури;

державних закладів культури;

комунальних закладів культури.

Що потрібно для участі?

 

Розуміння, які корисні проєкти для спільноти свого міста або села ви зможете втілити з новою технікою.

Досвід роботи у сфері культури та портфоліо реалізованих ініціатив.

Продуманий кошторис, складений у шаблоні https://cutt.ly/IcLHnmG

Кінцевий строк подачі заявок: 14 травня 2021 року о 15:00

Більше інформації за посиланням

https://houseofeurope.org.ua/opportunity/198