Прес-центр2 квітня 2020, 13:04

Інформація щодо організації вантажоперевезень до та з Луганської області

Надаємо інформацію щодо можливості перетину лінії проведення операції Об’єднаних сил між Луганською і Донецькою областями з одного боку та Харківською, Запорізькою і Дніпропетровською областями з іншого боку.

Із 08:00 28 березня 2020 року на території Луганської та Донецької областей рішенням штабу ООС відповідно до Особливого порядкувведено «червоний» режим, який обмежує вільне пересування та діятиме до окремого розпорядження керівництва штабу ООС.

Разом із тим, з метою недопущення погіршення економічного стану області, для суб’єктів господарювання зберігається можливість здійснення логістичних операцій, а саме вивезення/ввезення готової продукції, комплектуючих, сировини, пересування фахівців, які надають інжинірингові або інші послуги,без оформлення спеціального дозволу на підставі пред’явлення відповідних договірних документів, транспортних/видаткових накладних на вантажі або виконання послуг/робіт.

В інших випадках перетин лінії проведення операції Об’єднаних сил здійснюється при наявності перепустки, для отримання якої необхідно звернутися до Інтернет приймальні облдержадміністрації за посиланням:http://old.loga.gov.ua/oda/faq/